Кафедра «Управління персоналом і маркетингу»

Сьогодні для нашої молоді є актуальним пошук професії та отримання освіти. У переліку спеціальностей важно відразу зорієнтуватись і обрати найперспективнішу.

Кафедра «Управління персоналом і маркетингу» на базі Запорізького національного університету економічного факультету, пропонує обрати сучасні, перспективні, затребувані професії, а саме «Управління персоналом і економіка праці», «Маркетинг», «Міжнародний маркетинг». 

«Управління персоналом і економіка праці». В сучасному світі, в період цифрових і електронних технологій може здаватися, що управління людськими ресурсами втрачає свою актуальність, але варто зазначити, що доки люди є генераторами ідей і вони здатні створювати інноваційні процеси і технології – надзвичайно актуальним є професійне управління персоналом сучасних підприємствах.

Спеціальність «Управління персоналом і економіка праці»  — найбільш відома в світі за підготовкою бізнесменів і керівників. Саме випускники цієї спеціальності створюють найсучасніші успішні команди персоналу відомих компаній світу. Активні методи навчання, ділові ігри та тренінги – найбільш продуктивні методи підготовки HR –  є основою навчання студентів освітньої програми «Управління персоналом і економіка праці» у Запорізькому національному університеті.

Наші випускники – це фахівці, спроможні формувати управлінські рішення і реалізовувати свої творчі і професійні устремління. Якщо ти активна людина, маєш лідерський потенціал, вмієш організувати колектив та прагнеш отримати сучасну, затребувану професію – обирай спеціальність «Управління персоналом».

Кафедра «Управління персоналом і маркетингу» надає для вступу на спеціальність «Управління персоналом і економіка праці»:

  • 40 місць на денну форму навчання;
  • 15 місць на заочну форму навчання.

Для вступу на спеціальності «Управління персоналом і економіка праці» необхідно мати сертифікати ЗНО з дисциплін: українська мова та література, математика, іноземна мова або географія (бюджет).

ЗНО з дисциплін: українська мова та література, історія України, іноземна мова або географія (не бюджетна форма)

 «Маркетинг». Маркетинг у сучасному житті відіграє важливу роль. Це відоме і цікаве явище у світовій економічній науці тим, що охоплює усі сторони життя людини. Маркетинг – це цікавий, творчий процес, який направлений на вивчення потреб споживачів  та їх задоволення.

У сучасному житті маркетинг оточує нас всюди, щодня ми бачимо рекламу товарів, спостерігаємо за акціями і знижками у магазинах, отримаємо бонуси за покупки та дисконтні картки – це все комплекс маркетингових заходів, які розробляють маркетологи.

Слід наголосити, що під час навчання більшість дисциплін спеціальності «Маркетинг» викладаються у комп’ютерних аудиторія та аудиторіях оснащених сучасною мультимедійною технікою, що дозволяє студентам аналізувати і досліджувати показники та оптимізувати маркетингові рішення.

Кафедра «Управління персоналом і маркетингу» надає для вступу на спеціальність «Маркетинг»:

  • 25 місць на денну форму навчання;
  • 5 місць на заочну форму навчання.

 

Для вступу на спеціальність «Маркетинг» необхідно мати сертифікати ЗНО з дисциплін: українська мова та література, математика, іноземна мова або географія (бюджет).

ЗНО з дисциплін: українська мова та література, історія України, іноземна мова або географія (не бюджетна форма)

Слід наголосити, що економічний факультет активно займається працевлаштуванням студентів і випускників. На сьогоднішній день, випускники факультету успішно працевлаштовані на провідних підприємствах м. Запоріжжя і Запорізької області, працюють у відомих організаціях та займаються бізнесом.

Отже, якщо ти творча людина, що прагне отримати сучасну, затребувану професію та стати провідним спеціалістом в економічній сфері – обирай спеціальність «Міжнародний маркетинг»!

Також зазначимо, що для кожного студента навчання у ВНЗ — це не тільки освітньо-науковий процес – це і активне творче студентське життя! Навчаючись на економічному факультеті ЗНУ студенти постійно беруть участь у надзвичайно цікавих заходах, серед яких: Посвята в студенти, Творчі заходи для першокурсників «Дозвольте представитись», День студента, святкування Нового року, Студентська весна, Економіст року, Міс і Містер ЗНУ, Фестиваль реклами, Зустріч випускників економічного факультету ЗНУ. Систематично проводяться спортивні змагання серед студентів і викладачів – студентське життя на економічному факультеті Запорізького національного університету дуже яскраве, відповідно навчатися дуже цікаво і комфортно.

Зазначимо, що на кафедрі «Управління персоналом і маркетингу» надзвичайно високий рівень викладання дисциплін, адже на ній працюють 4 доктори економічних наук і 4 кандидати економічних наук, більшість з яких має досвід практичної роботи на провідних підприємствах та в організаціях.

Запрошуємо до вступу! За додатковою інформацією звертайтеся на кафедру Управління персоналом і маркетингу :

69063, м. Запоріжжя, просп. Соборний, 74, V корп., к. 218-а,

тел. 228-76-25.

E-mail: upim@znu.edu.ua

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.