Студенти освітньої програми 075 «Маркетинг» дізнались про можливості професійного стажування у Німеччині

Студенти освітньої програми 075 «Маркетинг» дізнались про можливості професійного стажування у Німеччині

Серед студентів освітньої програми 075 «Маркетинг» рівня бакалавр у ЗНУ (ZNU, Zaporizhzhia National University) популярним є навчання за програмами академічної мобільності та професійні стажування за кордоном. Так, двадцять першого вересня 2021 року в Запорізькому національному університеті відбулася зустріч студентів-бакалаврів 1, 2, 3, 4 курсів спеціальності 075 «Маркетинг» з представниками компанії Profiteam.

Зауважимо, що ТОВ «Профітім» – експерт галузі професійних стажувань та працевлаштування під час канікул для студентів у Німеччині. Студентам-маркетологам запропонували працевлаштуватись та пройти стажування за фахом на підприємствах таких галузей як: туристичний, готельно-ресторанний бізнес; легка промисловість; харчова промисловість; будівництво; сільське господарство.

Компанія запрошує всіх студентів, які володіють німецькою або англійською мовою та тих, хто націлений на вдосконалення знань іноземних мов, долучитися до професійного стажування за фахом, знайти свою першу роботу, відвідати Німеччину, розвинути міжкультурні компетенції, отримати міжнародний досвід, використати на практиці власні теоретичні знання безпосередньо під час зимових або літніх канікул разом з «Profiteam».

На заході пристуні подякували ТОВ «Профітім», проректору з наукової роботи Васильчуку Г.М. та міжнародному відділу ЗНУ (начальниця – Осаул А.О.) за надану студентам можливість.

Малтиз В.В.,

к. е. н., доцентка кафедри управління персоналом і маркетингу,

гарантка освітньої програми 075 «Маркетинг»,

освітнього рівня бакалавр

Калюжна Ю.В.,

к. е. н., доцентка кафедри управління персоналом і маркетингу,

заступниця декана економічного факультету з міжнародної діяльності

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.