Декан економічного факультету Алла Череп у рамках міжвишівської співпраці провела онлайн-лекцію

У рамкам міжвишівської співпраці між Запорізьким національним університетом (ZNU, Zaporizhzhia National University) та Мелітопольським державним педагогічним університетом імені Богдана Хмельницького 13.10.2021 р. відбулася онлайн-лекція декана економічного факультету ЗНУ, д.е.н., професорки, гарантки освітньо-наукової програми підготовки здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти (ступеня доктора філософії) «Економіка» з галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» за спеціальністю 051 «Економіка» Алли Череп на тему: «Чи багато банків в Україні? Державне регулювання діяльності банків».

Декан економічного факультету Алла Череп у рамках міжвишівської співпраці провела онлайн-лекцію

У зустрічі взяли участь викладачі та здобувачі вищої освіти обох закладів вищої освіти. Під час лекції увагу приділили питанням забезпечення конкурентноспроможності України, зокрема її фінансового сектору. Розглядалися особливості функціонування ТОР-10 найбільших банків світу. Акцентували також увагу на глобальних тенденціях розвитку світової банківської системи.

Учасники онлайн-зустрічі від Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького – декан факультету інформатики, математики та економіки, доцент Петренко В.А. та завідувач кафедри управління та адміністрування, доцент Павленко О.М. – подякували спікерці за змістовну доповідь, підкреслили корисність зустрічей у такому форматі та виразили надію на майбутню плідну співпрацю щодо мобільності студентів, здобувачів наукового ступеня доктора філософії та викладачів.

Алла Череп,

д.е.н., професорка, декан економічного факультету,

гарантка освітньо-наукової програми підготовки здобувачів

 третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти

(ступеня доктора філософії) «Економіка»

з галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки»

за спеціальністю 051 «Економіка»

___________________________________________________________________________

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.