Стейкхолдери провели лекцію-тренінг для магістрів з «Управління персоналом і економіки праці»

18 вересня на кафедрі управління персоналом і маркетингу економічного факультету ЗНУ (ZNU, Zaporizhzhia National University) розробники українського програмного забезпечення «PEOPLEFORCE — ALL-IN-ONE» (HR-ПЛАТФОРМА ДЛЯ ОПТИМІЗАЦІЇ HR-ПРОЦЕСІВ) провели лекцію-тренінг для магістрів і бакалаврів.

До заходу долучилися аспіранти, здобувачі, викладачі економічного факультету, стейкхолдери та гаранти освітньої програми. Модераторкою заходу була в.о. завідувача кафедри управління персоналом і маркетингу, доцентка Вікторія Малтиз. У своєїму привітальному слові вона зазначила, що кафедра активно працює над інтеграцією освіти і бізнесу, з метою підготовки фахівців-професіоналів з сучасними знаннями та навичками. Модераторка закцентувала увагу на важливості автоматизації HR-бізнес-процесів, та необхідності здобувачів набувати під час навчання компетентностей щодо оперування функціоналом сучасного програмного забезпечення.

Тренінг проводила представниця компанії-розробника Людмила Тітова. Вона презентувала всі переваги програми «PEOPLEFORCE — ALL-IN-ONE», продемонструвала функціонал оптимізації HR-процесів щодо процедури найму, використання єдиної системи для інформації про співробітників, кандидатів та управління персоналом. Також тренерка розібрала кейси управління ефективністю роботи компанії в режимі реального часу, оцінки персоналу (управління командою, онбординг, N-box матриця, управління та аналіз цілей в системі (ОКR), ключові показники ефективності (КРІ), роз’яснила особливості забезпечення надійного способу зберігання даних, які можна моніторити.

До заходу долучилися представники бізнес-сектору серед них: директор видавництва «Вектор» Віктор Мокшанов, начальник відділу АТ «Компанія авіаційного та ракетно-технічного машинобудування» Пилип Давиденко, заступник директора ТОВ «Запоріжпромграніт» Сергій Моргунов, менеджерка зарплатних проєктів Відділення ПУМБ «РЦ Центральний» Валерія Стойловська, головна фахівчиня Відділу підбору та адаптації персоналу банку «ПУМБ» Ольга Косюк, начальник тендерного відділу, ТОВ «ПАРТНЕР ЮКРЕЙН» Стефаник Сергій.

Доповідь представниці «PeopleForce» викликали активне обговорення серед учасників, здобувачі, які мають досвід роботи цікавилися: За яким принципом оновлюються дані по співробітникам в картках оргструктури – вручну чи автоматично? Яким чином при звільненні та переведенні працівника змінюється картка і чи фіксуються ці процеси/створюються певні задачі виходячи з цих процесів?

В.о. декана економічного факультету, професорка Валентина Гельман поцікавилася, чи передбачено програмою «PeopleForce» формування статистичної звітності з праці. Студент 2 курсу ОП «Управління персоналом і економіка праці» другого (магістерського) рівня Максим Боличев поцікавився: «Чи є можливість у програмі “PeopleForce” передавати дані в табель? Чи є можливість електронного підпису?». Його цікавила можливість закріплення активів за співробітником та інші питання. Пилип Давиденко цікавився рівнем безпеки програми.

Завідувачка кафедри економічної кібернетики, професорка Наталя Максишко поцікавилася особливостями методу 360 – оцінки працівників. Професорка кафедри управління персоналом і маркетингу Ірина Дашко уточнила щодо особливостей подання заяв у програмі та підтвердження їх. В.о. завідувачки кафедри управління персоналом і маркетингу, доцентка Вікторія Малтиз попросила детальніше пояснити особливості оцінки персоналу (КРІ,ОКR, N-Вox матрицю) з метою в подальшому працювати в програмі зі здобувачами.

Загалом гостьова лекція пройшла на високому рівні. Розробники «РEOPLEFORCE» надали безкоштовну демоверсію програми для роботи зі студентами, з метою засвоєння ними практичних навичок та успішного працевлаштування в майбутньому.

Вікторія Малтиз,
в.о. завідувачки кафедри управління персоналом і маркетингу

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.