Студенти економічного факультету пройшли міжнародне професійне стажування в Болгарії

Студенти економічного факультету пройшли міжнародне професійне стажування в Болгарії

Цього літа студенти економічного факультету ЗНУ (ZNU, Zaporizhzhia National University) долучились до міжнародного професійного стажування в Болгарії, запропонованого компанією «Інтеробмін». Так, Мельник Данило (ОП «Маркетинг»), Макарова Ольга (ОП «Управління персоналом та економіка праці»), Кимаш Аліна, Попова Юлія, Куров Сергій, Шматко Олексій, Майсак В’ячеслав, Шуляк Богдан (ОП «Фінанси, банківська справа та страхування»), Парамонова Елизавета, Татаріна Олена (ОП «Бухгалтерський облік та оподаткування») та Ступа Віталій, Гордиєнко Сергій, Гордєєва Меліс (ОП «Міжнародна економіка») опанували сучасні форми й методи організації професійної діяльності в галузі туризму, готельно-ресторанної справи, маркетингу, підприємництва, адміністрування, управління готельно-ресторанним бізнесом.

Студенти економічного факультету під час стажування сформували професійні навички та вміння, необхідні для прийняття самостійних рішень під час роботи в реальних ринкових і виробничих умовах. Крім того, вони отримали можливість удосконалення знань англійської й німецької мов на інтенсивних курсах.

Міжнародне стажування під час літніх канікул – відмінний спосіб не тільки поліпшити своє знання мов, поглибити знання та придбати практичні навички, але також чудова можливість відпочити, знайти друзів із різних країн і головне – отримати безцінний досвід, який безумовно стане в пригоді в майбутньому професійному житті.

Калюжна Ю.В.,

заступниця декана економічного факультету 

з міжнародної діяльності

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.