Представники економічного факультету провели для школярів семінар-тренінг «Економічна грамотність для всіх»

Представники економічного факультету провели для школярів семінар-тренінг «Економічна грамотність для всіх»

Економічний факультет ЗНУ (ZNU, Zaporizhzhia National University) традиційно організовує різноманітні цікаві заходи для учнів шкіл, наприклад, літня школа «Я в курсі професійного майбутнього», конкурс есе, лекції-дискусії, що дає можливість зануритися в економічні науки та дізнатися більше про переваги навчання в Запорізькому національному університеті, зокрема на економічному факультеті.

25 січня 2021 р. д.е.н., професорка кафедри міжнародної економіки, природних ресурсів та економіки міжнародного туризму Анна Переверзєва провела семінар-тренінг «Економічна грамотність для всіх», учасниками якого стали учні 11 класів Балабинської гімназії «Престиж».

Семінар-тренінг спрямований на формування економічного мислення, розвиток критичного мислення, вміння дискутувати та обґрунтовувати свою точку зору. Його структура включає різні міфи про економіку, які потрібно було спростувати або довести, що це – не міф. Про зацікавленість учнів свідчить значна кількість питань, що виникли в них після завершення заходу.

Анна Переверзєва,

професорка кафедри міжнародної економіки,

природних ресурсів та економіки міжнародного туризму

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.