На кафедрі міжнародної економіки, природних ресурсів та економіки міжнародного туризму відбулася зустріч зі здобувачами вищої освіти спеціальності 051 «Економіка» ОПП «Міжнародна економіка»

Сьомого грудня на економічному факультеті ЗНУ (ZNU, Zaporizhzhia National University) відбулася зустріч декана економічного факультету д.е.н., професорки Череп А.В., науково-педагогічних працівників кафедри міжнародної економіки, природних ресурсів та економіки міжнародного туризму завідувач кафедри, д.е.н., професор Бабміндра Д.І., д.е.н., професорка Гамова О.В.,  зі студентами бакалаврами денної форми навчання.

На початку заходу професорка Череп А.В. ознайомила майбутніх магістрів із новими правилами вступу до магістратури, а також зосередила їхню увагу на важливості спеціалізації міжнародна економіка, Алла Василівна відзначила великий потенціал групи денного відділення, потягу до навчання, позитивний настрій, прагнення до вивчення матеріалу. Декан факультету Череп А.В. поділилася досвідом навчання іноземних колег Узбекистану, навела об’єктивні приклади щодо доцільності навчання за освітнім рівнем «Магістр». Декан зазначила, що створені в Запорізькому національному університеті умови – сприятливі для навчання магістрантів, тому пріоритетні в сучасному світі.

Завідувач кафедри Бабміндра Д.І. акцентував увагу присутніх на важливості здобуття магістерського рівня вищої освіти для досягнення високих позицій на сучасному конкурентному ринку праці. Дмитро Іванович наголосив, що попит на висококваліфікованих фахівців із кожним роком тільки зростає, а навчання в магістратурі дозволить поглибити свої знання, зміцнити вміння, навички та бути вдало працевлаштованим.

 Кураторка студентів четвертого курсу, д.е.н., професорка Гамова О.В. позитивно відгукувалась про гарні результати студентів денного відділення в навчанні та запросила здобувачів вищої освіти вступати до магістратури. Вона окреслила основні пріоритети навчання у магістратурі на випускаючій кафедрі міжнародної економіки, природних ресурсів та економіки міжнародного туризму.

Зустріч пройшла в дружній атмосфері, студенти ставили запитання декану факультету Череп А.В. та висловлювали згоду на вступ до магістратури.

Гамова О.В.

д.е.н., професорка кафедри міжнародної економіки, природних ресурсів та економіки міжнародного туризму

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.