На економічному факультету відбулась онлайн-зустріч декана Алли Василівни Череп з абітурієнтами

24 квітня 2020 року усі, хто мріє пов’язати свою долю з економічним факультетом ЗНУ, змогли взяти участь у профорієнтаційній онлайн-зустрічі, яка вже традиційно відбулась за допомогою конференції zoom.

До учасників онлайн-зустрічі звернулась декан економічного факультету, професор Череп Алла Василівна, яка розповіла про всі спеціальності факультету, за якими відбувається підготовка фахівців: фінанси і кредит; облік і аудит; економічна кібернетика; міжнародна економіка; управління персоналом і економіка праці; маркетинг; економіка та управління ринком землі. Розповіла про структуру економічного факультету, ознайомила майбутніх абітурієнтів з основними перевагами навчання на факультеті, умовами вступу, переліком конкурсних предметів та обсягами державного замовлення. Професор Алла Василівна також розповіла про міжнародні зв’язки факультету з Польщею, Францією, Казахстаном, зазначивши, що «на економічному факультеті завжди навчалося дуже багато студентів-іноземців», також зауважила, що студенти економічного факультету можуть пройти міжнародне стажування в Болгарії та Франції. Особливу увагу акцентовано на можливостях працевлаштування після закінчення ЗВО в банківські та фінансові установи, крупні та малі підприємства, аудиторські компанії.

Також Алла Василівна запросила всіх абітурієнтів приєднатись до літньої школи економічного факультету, яка запланована на період з 8.06 по 13.06, 15.06 по 20.06. Розповіла про ректорське есе та премію, яку отримує переможець вступивши до економічного факультету.

Майбутні абітурієнти мали змогу поспілкувались з завідуючими кафедр:  економічної кібернетики д.е.н., професором Максишко Н.К.; фінансів, банківської справи та страхування к.е.н., доцентом Кущиком А.П.; обліку та оподаткування – д.е.н., професором Шмиголь Н.М.; управління персоналом і маркетингу – д.е.н., професором Івановим М.М., представником кафедри міжнародної економіки, природних ресурсів та економіки міжнародного туризму – к.е.н., доцентом Венгерською Н.С.

Упродовж зустрічі усі охочі поставили свої запитання за допомогою чату, на які Алла Василівна дала вичерпні відповіді. Зокрема, майбутні абітурієнти запитували про терміни проведення ЗНО, вивчення іноземних мов на факультеті, поселення у гуртожитки, вартість навчання та кількість бюджетних місць.

Під час онлайн-зустрічі Алла Василівна зауважила, що економічний факультет – це одна велика родина. І ті студенти, які віддали перевагу економічним спеціальностям будуть мати змогу реалізовувати себе в суспільстві.

Всім майбутнім абітурієнтам побажала ставити амбітні плати, вступити на бюджетну форму та стати провідними спеціалістами в економічній сфері – обравши економічний факультет ЗНУ.

 

 

Заступник декана з навчальної роботи

Уманська Ю.М.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.