Науковці економічного факультету розповіли здобувачам вищої освіти University STEKOМ (Індонезія) про трансформації машинобудівних підприємств залізничної галузі в умовах інфраструктурної реформи

Науковці економічного факультету розповіли здобувачам вищої освіти University STEKOМ (Індонезія) про трансформації машинобудівних підприємств залізничної галузі в умовах інфраструктурної реформи

Університет наук і комп’ютерних технологій (University STEKOМ, Індонезія) запропонував к.е.н., докторанту Запорізького національного університету (ZNU, Zaporizhzhia National University), доценту Сергію Корінному взяти участь у проведенні гостьової лекції для студентів й аспірантів у статусі запрошеного професора (visiting professor).

Через карантинні обмеження лекції відбувались онлайн. Учасники мали змогу брати участь в обговоренні, використовуючи платформу ZOOM та онлайн-трансляцію на Youtube. Одночасно в дискусії брали участь більш ніж 200 осіб. До міжнародного заходу також долучились студенти, аспіранти та викладачі економічного факультету ЗНУ.

Лекцію присвятили трансформації машинобудівних підприємств залізничної галузі в умовах інфраструктурної реформи. Із метою розкриття достатньо специфічної проблематики, лектор детально розглянув чотири питання з теми, а саме:

1)    інфраструктурна реформа в Україні;

2)    напрями розвитку Української залізниці;

3)    деякі особливості діяльності українських залізничних машинобудівних підприємств;

4)    трансформаційні процеси підприємств залізничного машинобудування.

Лекція викликала жвавий інтерес не тільки зарубіжних студентів й аспірантів, а й вітчизняних. Особливо цікавими виявилися унікальні аспекти подальшого розвитку вітчизняної залізничної галузі, а також – напрямки реінжинірингу бізнес-процесів підприємств залізничного машинобудування. Після закінченню виступу Сергію Корінному поставили численні питання, на які він надав вичерпні відповіді, що додатково продовжило дискусію.

Студентка третього курсу навчання Мілена Тупікова (ОПП «Міжнародна економіка») поділилася позитивні враження від лекції: «Для мене важливим був досвід участі в міжнародному заході формату лекції, яку провели англійською мовою. «Це дозволило зробити акцент на тому, які комунікаційні навички варто розвивати, та на яких знаннях варто сконцентруватися в подальшому навчанні на економічному факультеті ЗНУ».

Запис лекції доступний за лінком: https://www.youtube.com/watch?v=yyLxx4kjs68

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.