Колектив ЗНУ висловлює щирі співчуття рідним і близьким мужнього воїна, вихованця економічного факультету Дениса Ясинського

Колектив ЗНУ висловлює щирі співчуття рідним і близьким мужнього воїна, вихованця економічного факультету Дениса Ясинського

Велику дружну родину економічного факультету ЗНУ спіткало страшне горе. 31 березня 2023 року вихованець економічного факультету Денис Ясинський, який служив у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України, загинув під Бахмутом від уламокового ураження артилерійського снаряду під час бойового завдання. Денис віддав своє життя за рідну країну, боронячи її від ворожої навали.

Мужній воїн вже у 2016-2019 захищав Україну у лавах 55-ої бригади ЗСУ. Він закінчив економічний факультет ЗНУ, а у 2021 році виграв грант на відкриття «ветеранського» бізнесу – студії аерофотовідеозйомки. У 2022 після повномасштабного вторгнення країни-агресора на територію України долучився до сил ТрО. А вже у 2023 році уклав контракт на проходження служби в ГУР МО.
Колектив Запорізького національного університету поділяє скорботу рідних, близьких і друзів загиблого Героя Дениса Ясинського та висловлює їм своє глибоке співчуття. Назавжди збережемо у своїх серцях вдячність за його подвиг і скорботу від того, що світла талановита людина заплатила своїм життям за наближення перемоги нашої країни.
Світла пам’ять воїну.
Слава Україні!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.