Зустріч випускників на економічному факультеті 29.05.2020 відбулася онлайн

Кожного року економічний факультет в останню п’ятницю травня місяця святкує зустріч випускників. Цей рік не був виключенням. Хоча, через карантинні обмеження прийшлося проводити зустріч онлайн, але це не завадило учасникам створити позитивну атмосферу, подякувати колективу економічного факультету за якісні освітянські послуги та згадати студентські роки.

Зустріч випускників економічного факультету розпочалася з Гімну України та Гімну ЕФ ЗНУ. Відкривала зустріч д.е.н., професор, декан економічного факультету – Череп Алла Василівна, яка надала слово першому проректору Запорізького національного університету, д.ю.н., професору – Бондару Олександру Григоровичу.

Проректор привітав всіх випускників та наголосив на тому, що в котре він із задоволенням приймає участь у цьому щорічному заході, який завжди проходить у теплій та дружній атмосфері та поділився спогадами про своє студентське життя. Олександр Григорович акцентував увагу на тому, що економічний факультет постійно розвивається, розширює свої горизонти як по кількості студентів, в міжнародній і науковій діяльності, так і співпраці з роботодавцями. Проректор також акцентував увагу на позитивних змінах в кадровому складі науково-педагогічних працівників факультету.

Декан економічного факультету Череп А.В. звітувала перед випускниками економічного факультету про успіхи в навчальному процесі, науковій і міжнародній діяльності, спортивні досягнення студентства факультету. Алла Василівна наголосила на тому, що в 2019 році економічний факультет ЗНУ набрав студентів на 1 курс на 65 % більше ніж попередній рік, що є свідченням довіри випускників шкіл та їх батьків до викладачів економічного факультету та Запорізького національного університету в цілому.

Алла Василівна подякувала ректорату за підтримку у наданні якісних освітянських послуг, а випускників – за співпрацю з професорсько-викладацьким складом економічного факультету.

Алла Василівна звернула увагу всіх учасників на тому, що економічний факультет ЗНУ співпрацює, при проходженні практик студентами, з провідними підприємствами, фінансовими та нефінансовими установами не лише м. Запоріжжя та Запорізької області, а й інших регіонів.

Декан економічного факультету звернула увагу присутніх на потужну міжнародну діяльність, яка дає змогу студентам економічного факультету проходити стажування за кордоном.

Наступним зі словами привітання до учасників звернувся перший декан економічного факультету к.е.н., доцент кафедри міжнародної економіки, природних ресурсів та економіки міжнародного туризму – Колобердянко Іван Іванович, який наголосив, що незважаючи на ситуацію, що виникла у світі зв’язку з карантином, ми не порушуючи традицій зустрілися й цього року та побажав усім творчого натхнення. Іван Іванович звернув увагу на позитивні зміни економічного факультету, який свою діяльність будує на                   3-х П «Професіоналізм, порядність, патріотизм».

Також на зустрічі були присутні студенти економічного факультету, які вітали випускників зі святом. Так, студентка 3 курсу, кафедри фінансів, банківської справи та страхування – Хапрова Дар’я всім присутнім подарувала чудові патріотичні українські пісні.

Слова вітання до випускників озвучили завідувачі кафедр: д.е.н., професор завідувач кафедри МЕПРіЕМТ Бабміндра Д.І., д.е.н., професор завідувач кафедри УПіМ Іванов М.М, д.е.н., професор завідувач кафедри ЕК Максишко Н.К., д.е.н., професор завідувач кафедри ОіО Шмиголь Н.М., к.е.н., професор завідувач кафедри ФБСіС Кущик А.П., к.е.н., доцент кафедри УФЕБіП Лепьохін О.В. В своєму зверненні завідувачі кафедр наголосили на тому, що випускники економічного факультету ЗНУ працюють у всіх галузях економіки України, забезпечуючи своє робоче місце відповідними компетенціями, які отримали на факультеті. Завідувачі кафедр подякували випускникам за те, що вони підтримують постійні зв’язки з економічним факультетом, який, в свою чергу, забезпечує і першим робочим місцем і працевлаштовує всіх випускників економічного факультету.

Із словами вдячності до викладачів економічного факультету та представників ректорату звернулися випускники – Едуард Харченко (генеральний директор ТОВ «ЗОККО – УКРАЇНА»), Наталя Бойко (директор ТОВ «АНЦ Харків»), Олександр Коробов (фахівець із супроводу продажів сталевої продукції на експортні ринки), Денис та Анна Ропало, Герміне Багдасарян (заступник директора ресторана «Анаіт»), Роман Куліченко (маркетолог в компанії TrafficDNA), Дмитро Оліфіренко (вчитель з математики ЗНВК №67) та багато інших, що пишаються тим, що навчалися в стінах Запорізького національного університету на економічному факультеті та побажали подальшого процвітання, наукових здобутків, гарних студентів, а також згадали про найкращі часи студентства. Всі випускники економічного факультету акцентували увагу на високому рівні підготовки на економічному факультеті, порядності і людяності всіх викладачів ЕФ ЗНУ.

Випускники розповіли про свої здобутки, яких вони досягли завдячуючи саме навчанню на економічному факультеті ЗНУ.

В завершення заходу було підведено підсумки на конкурс кращих роботодавців 2020 року для економічного факультету. Так, перше місце посіло підприємство ПАТ «Запоріжсталь», куди у 2020 році було працевлаштовано найбільше студентів економічного факультету – 5 випускників. Друге місце розподілили між собою дві установи – це ПАТ «Пологівський олійноекстракційний завод» та КБ «ПУМБ». Третє місце одержали відразу чотири установи, в тому числі – КБ «Приват банк», КБ «ОТР банк», КБ «Ощадбанк» та ПАТ «Запоріж газ». Всім очільникам вищезазначених підприємств і установ були направлені подяки ректорату університету і адміністрації економічного факультету.

На зустрічі випускників були присутні більше 70 учасників.

Атмосфера була наповнена любов’ю, теплотою, довірою та вдячністю за найкращі роки проведені у стінах ЗНУ, а саме – економічного факультету.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.