Для здобувачів/здобувачок третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти економічного факультету організували гостьову лекцію професорки Ольги Гончар

Для здобувачів/здобувачок третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти економічного факультету організували гостьову лекцію професорки Ольги Гончар

Другого березня на економічному факультеті Запорізького національного університету (ZNU, Zaporizhzhia National University) відбулася гостьова лекція відомої науковиці, д.е.н., професорки кафедри маркетингу і торговельного підприємництва Хмельницького національного університету Ольги Гончар для здобувачів/ок третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти.

На захід завітали гарантка ОНП «Економіка», д.е.н., професорка, декан економічного факультету Алла Череп, робоча група, викладачі/ки обов’язкових і вибіркових дисциплін за освітньо-науковою програмою «Економіка», наукові керівники/ці та здобувачі/ки третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти.

Ольга Гончар виступила з лекцією на тему «Цифровізація бізнес-процесів і планування роботи підприємств в умовах воєнного стану». Професорка ознайомила присутніх із особливостями використання інформаційно-комунікаційних технологій на підприємствах, основними елементами цифрової трансформації, напрямками цифровізації бізнес-процесів, векторами економічного розвитку, аналітичними даними щодо рівня цифровізації на підприємствах і використання інформаційних технологій. Також вона розглянула питання автоматизації виробничих процесів, особливості планування роботи, процеси цифровізації на прикладі підприємств Хмельницької області. Наприкінці доповіді науковиця розповіла про кращі практики цифровізації в країнах ЄС, зупинилася на важливості інноваційного розвитку, проблемах підприємств в умовах сьогодення та на шляхах їхнього вирішення, заходах активізації цифровізації, напрямках розвитку. Ольга Гончар поділилися досвідом підготовки дисертаційних робіт здобувачів/ок третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти (ступеня доктора філософії) з галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» за спеціальністю 051 «Економіка» в Хмельницькому національному університеті, подання документів до разової спеціалізованої вченої ради.

Виступ науковиці викликав жваву дискусію, адже наприкінці лекції здобувачі/здобувачки третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти поставили чимало питань й отримали ґрунтовні відповіді. Зокрема, питання виникли в здобувачів/здобувачок Ніни Мороз, Інни Лесів, Максима Денисенко, Оксани Васильєвої й Ольги Коротаєвої. Крім того, до дискусії приєдналися здобувачі/ки першого року навчання, які починають працювати над своїми науковими дослідженнями та врахують при цьому отриманий досвід.

Після завершення гостьової лекції Ольга Гончар надала цінні поради, професійні рекомендації та подякував за запрошення. Наприкінці заходу представники/ці економічного факультету подякували за змістовну, цікаву лекцію, отриманий теоретичний і практичний досвід.

Алла Череп,

д.е.н., професор, декан економічного факультету,

гарантка освітньо-наукової програми підготовки здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти (ступеня доктора філософії) «Економіка» у галузі знань 05 Соціальні та поведінкові науки зі спеціальності 051 Економіка

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.