День відкритих дверей кафедри міжнародної економіки, природних ресурсів та економіки міжнародного туризму

11 грудня 2021 р. відбувся день відкритих дверей кафедри міжнародної економіки, природних ресурсів та економіки міжнародного туризму.

Захід розпочався виступом декана економічного факультету, докторки економічних наук, професорки Алли Череп, яка розповіла абітурієнтам про всі можливості, які створенні на факультеті для формування фахівця, який відповідає вимогам сучасного ринку праці.

Завідувач кафедри доктор економічних наук, професор Дмитро Бабміндра закцентував увагу на взаємозв’язку міжнародної діяльності з управлінням природними ресурсами, що особливо актуалізується в умовах реформування земельних відносин та поглиблення взаємодії між країнами.

На дні відкритих дверей докторка економічних наук, професорка Анна Переверзєва презентувала особливості навчання на ОП «Міжнародна економіка» та ОП «Економіка та управління ринком землі», окреслила переваги, представила досягнення кафедри в міжнародній діяльності та успіхи здобувачів й випускників.

Координатор проєкту DIRUT, к.е.н., доцентка кафедри Наталя Венгерська в онлайн-режимі долучила учасників до практичних занять в межах міжнародного проєкту.

У заході взяли учать викладачі кафедри: д.е.н., професорка Гамова О.В., д.іст.н., професор Сарнацький О.П., к.е.н., доцент Колобердянко І.І., к.е.н., доцент Дугієнко Н.О., к.е.н., доцент Корінний С.О., ст.викладач Лубенець І.О.

Кафедра міжнародної економіки, природних ресурсів та економіки міжнародного туризму висловлює вдячність учням, директорам шкіл, вчителям, колегам за участь у заході. Окрема вдячність здобувачам — Бондаренко Анастасії, Лапшункову Олександру, Тупіковій Мілені та Великоівану Станіславу за таку високу оцінку та позитивні відгуки.

докторка економічних наук,
професорка кафедри міжнародної економіки,
природних ресурсів та економіки
міжнародного туризму
Анна Переверзєва

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.